Пуерто Рико – най-добрата дестинация на Карибите

Booking.com

Тази година читателите на авторитетното списание Caribbean Travel+Life, определиха Пуето Рико за най-добрата туристическа дестинация в Карибския басейн, предаде РИА Новости.

Общо 24 карибски дестинации участваха в надпреварата, а в гласуването се включиха 250 000 читатели на изаднието. Пуерто Рико бе отличен като „;Най-добра туристическа дестинация на Карибите“;, изпреварвайки хитовите дестинации Ямайка и Британски Вирджински острови. Островната страна спечели и в категориите „;Най-добрата дестинация за пазаруване“, „;Най-добра дестинация за приключенски туризъм“;, както и получи отличие в категорията „;Природа и паркове“;.

По отношение на номинациите за хотелско настаняване, Пуерто Рико грабна наградите „Най-добър магакурорт“;, „Най-добър СПА курорт“, „;Най-добър малък и среден хотел“ и „Най-добра предлагана цена“.

Читателите на Caribbean Travel+Life определят Пуерто Рико като страна със слънчеви плажове, богата на прекрасни национални традиции и фестивали, интересен нощен живот, но най-вече страна на сърдечни и гостоприемни местни жители.

„Международно признание, което Пуерто Рико получава, ни изпълва с гордост и е доказателство, че упоритата ни работа води до своите резултати и със сигурност ни дава шанс Пуерто Рико да се превърне в център на Карибите“ – каза Марио Гонсалес Лафуенте, шеф на туристическата индустрия на страната.

Пуерто Рико е екзотичен остров в Североизточно Карибско море, разположен на около 1 600 километра източно от Доминиканската република. Страната има статут на Свободно присъединила се държава към САЩ. Столицата на Пуерто Рико е град Сан Хуан, който е една от най-любопитните дестинации на острова.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар